آرزوهای من

حرف هایی از عمق وجود

آرزوهای من

حرف هایی از عمق وجود

آشپزی

دلمه برگ مو

مواد لازم:(برای 4 نفر)
1-برگ مو تازه 300 گرم
2-گوشت گوساله 400گرم
3-سبزی دلمه(جعفری،گشنیز،شوید،نعنا،مرزه،پیازچه و ریحان)
4-ماست 3 لیوان
5-لپه یا باقلا سبز 150 گرم
6-پیاز 3 عدد متوسط
7-برنج 3 پیمانه
8-نمک ،فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
9-روغن به مقدار لازم

طرز تهیه:
1-برنج را پس از شستشو،با ماست میخیسانیم،به این ترتیب که ماست را با چنگال زده و با یک لیوان آب مخلوط میکنیم و روی برنج میریزیم،می گذاریم 2 ساعت بماند.
2-پیازها را خرد کرده و تفت می دهیم، و سپس گوشت را که به فرم ریز خرد کرده ایم به آن افزوده و به تفت ادامه می دهیم.
3-نمک و فلفل و زردچوبه را به مخلوط می افزاییم.
4-بعد از سرد شدن،این مخلوط را به برنج و ماست اضافه می کنیم.
5-لپه یا باقلا را هم می پزیم و پس از سرد شدن به بقیه مواد می افزاییم.
6-در آخر هم سبزیها را که شسته و خرد کرده ایم به مواد می افزاییم.
7-مواد حاصل را در برگ مو می پیچیم،به این ترتیب که هر برگ را به سمت پشت آن قرار داده و حدود 2 قاشق از مواد را در آن می ریزیم و بعد می پیچیم.
8-بعد از پیچیدن تمام برگ موها،کف قابلمه ای را برگ مو یا برگ کاهو قرار می دهیم،و دلمه ها را در آن می چینیم.
در نهایت می گذاریم تا دلمه ها ما نند پلو دم بکشند(حدود 2 ساعت)
بعد از پخت می توانیم مقداری کره آب کرده روی دلمه ها ریخته و در ظرف مورد نظر بچینیم.


------------------------------------

میرزا قاسمی

مواد لازم :
بادمجان کبابی شده 1 کیلو
 گوجه فرنگی خرد شده 4 عدد
 سیرسرخ شده یک بوته
 تخم مرغ 2 عدد
 روغن 2 قاشق غذا خوری
 نمک فلفل زرد چوبه

طرز تهیه :
با دمجان کبابی را با زرد چوبه کمی سرخ می کنیم بعد گوجه خرد شده را اضافه می کنیم بعد از 5 دقیقه تفت دادن گوجه وبادمجان سیر سرخ شده را اضافه می کنیم وچند لحظه بعد تخم مرغ هاروداخل غذا می ریزیم غذا اماده است این غذا بیشتر در گیلان طبخ می شود


-------------------------------

کوکوی خانم جان

مواد لازم
عدد3= عدد سیب زمینی متوسط
پیاز متوسط=1 عدد
گوشت چرخ کرده=3/2 لیوان
سبزیهای خرد کرده معطر ( نعناع, تر خون, شوید, مرزه, گشنیز, تره و جعفری)= از هر کدام 2 قاشق غذاخوری
زرد چوبه= نصف قاشق غذاخوری
تخم مرغ= 6 عدد
نصف لیوان روغن آب کرده
نمک به اندازه لازم
یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر

طرز تهیه:
سیب زمینی ها را آب پز کنید و آنها را پوست بگیرید. سیب زمینی ها را در ظرف بزرگی رنده کنید.پیاز را خرد کرده و آن را در یک قاشق غذاخوری روغن آب کرده سرخ کنید. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و آن را با حرارت زیاد سرخ نمایید. زردچوبه و ادویه دلخواه را به مخلوط گوشت اضافه کنید .سپس گاز را خاموش کنید. مخلوط گوشت را روی سیب زمینی های رنده کرده بریزید. و سبزیهای معطر را به مخلوط اضافه کنید. تخم مرغها را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. نمک و بکینگ پودر راهم اضافه کرده هم بزنید. روغن را در ماهیتابه مناسبی داغ کنید و تمام مخلوط کوکو را در ماهیتابه بریزید سپس با پشت قاشق مخلوط را صاف و هموار کنید . توجه کنید که قطر کوکو بیشتر از یک بند انگشت نباشد . شعله گاز را کم کنید ودر ماهیتابه را بگذارید . (این کوکو را در فر هم می توانید بپزید)وقتی هر دو روی کوکو سرخ شد کوکو را در ظرف بگذارید و اطراف و روی آن رابا سلیقه شخصی تزیین کنید.


----------------------------------------


کوکوی لوبیا سبز

مواد لازم:
لوبیا سبز( پخته )خرد سده :1 پیمانه
هویج خرد ده : 2/1 پیمانه
گوجه فرنکی نگینی :2/1 پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی خرد شده : 1 پیمانه
تخم مرغ : 6 عدد
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم

طرز تهیه:
تخم مرغها را در ظرفی می شکنیم با کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم. سایر مواد را اضافه می کنیم ( گوجه فرنگی را در آخرین مرحله)
روغن را در تابه مناسبی که بهتر است تفلون باشد می ریزیم روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا داغ شود. مایع را در روغن می ریزیم حرارت را ملایم می نمائیم.پس از سرخ شدن دو طرف کوکو ، آن را در ظرف میکشیم و دور ان را تزئین می کنیم

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد